Bijkim.nl © 2022

 

 

Bedrijfsmassages en evenementen

 

Bij Kim is te boeken voor bedrijfsmassages en evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, teamuitjes en sportieve activiteiten, maar bijvoorbeeld ook aan een feestje of een speciale gelegenheid bij u thuis. Vraag naar de tarieven en de mogelijkheden!

 

 

Massages BIJ|KIM

 

Een massage is er voor iedereen, maar kan voor iedereen anders zijn. Daarom is het belangrijk om voor aanvang van de massage te horen waar u voor komt, wat belangrijk voor u is en of u ergens last van heeft. Zodat de massage eventueel aangepast kan worden aan uw wensen.

Wij bieden diverse soorten massages aan. Het is mogelijk om massagetechnieken met elkaar te combineren. Een gezichtsmassage is bijvoorbeeld goed te combineren met een lichaamsmassage, en hotstones zorgen voor extra ontspanning bij een ontspanningsmassage.

Massage kan een heleboel goed doen, maar er zijn situaties waarbij geen behandeling plaats kan vinden. Afhankelijk van de klacht mag dan plaatselijk of helemaal niet gemasseerd worden, tenzij er toestemming is van de behandelend arts of specialist.

Onze massages zijn gericht op de behandeling van een gezond lichaam en een gezonde, onaangedane huid, spieren en pezen. Het behandelen van aandoeningen of medische klachten behoort niet tot ons werkterrein.

De sport- en ontspanningsmassage zijn bij de duur van 60 of 90 minuten ook als duomassage te boeken (op basis van beschikbaarheid van een tweede masseur).

Erotische massages of handelingen maken geen deel uit van onze diensten.Wij bieden de volgende massages

 

Sportmassage

Ayurvedische Massage

Ontspanningsmassage

Bamboemassage

Zwangerschapsmassage

Chinese Massage (tuina)

Lomi Lomi massage

Afslank- & Faceliftmassage

Hotstone massage

Dorn-behandeling/ Breuss-massage

Gezichtsmassage (30 minuten)

Touchpro® Stoelmassage

 

 

Sportmassage

Over het algemeen is sportmassage een stevigere massage dan een ontspanningsmassage. Sportmassage stimuleert de doorbloeding in huid en spieren, waardoor blokkades worden opgeheven en afvalstoffen in het lichaam versneld worden afgevoerd.  

 

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage heeft dezelfde opbouw als een sportmassage, maar kenmerkt zich door langdurig en rustig uitgevoerde handgrepen en het gebruik van warme olie. Er ontstaat een intens gevoel van rust en balans doordat energie de kans krijgt weer te stromen.

 

Ayurvedische massage

Bij deze massage wordt het lichaam met warme kruidenolie gemasseerd. Specifieke bewegingen stimuleren de vitale organen en brengen de lichaamsenergie weer in balans. Een Ayurvedische massage bevordert de nachtrust, verhoogt de weerstand en heft vermoeidheid op.

 

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaii en is een vloeiende en ritmische massage. Gebrek aan harmonie in het lichaam leidt tot weerstand. Dit kan blokkades in de energiestroom geven. De helende werking van de Lomi Lomi zorgt dat deze blokkades worden opgeheven.

 

Touchpro® Stoelmassage

Deze stoelmassage is een Japanse drukpuntmassage van 15 minuten. Diverse punten op rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd stimuleren de energiebanen. Dit zorgt voor minder stress, een betere doorbloeding en een vermindering van lichamelijke klachten. 

 

Chinese massage (Tuina)

Tuina is een massagevorm die is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze (TCM). Tuina betekent "druk en wrijf". Een behandeling heeft als doel de vrije stroom van Qi, de levenskracht, te herstellen. Op die manier krijgt het lichaam de kans zichzelf te helen. 

 

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie van jou en je kind. Je ademhaling wordt dieper je komt even helemaal tot rust. De massage heeft een positief effect op beter slapen, minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de bevalling. De massage kan worden aangepast aan persoonlijke wensen en kan zowel tijdens de zwangerschap als tot een aantal weken na de bevalling gegeven worden.

 

Hotstone massage

Een hotstone massage wordt gegeven met verwarmde basaltstenen. De warmte dringt diep door in de spier en verlicht spanningen, ontgift en voert afvalstoffen af. Daarnaast stimuleert een hotstone behandeling de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans.

 

Gezichtsmassage (30 minuten)

Door gebruik van zachte massagetechnieken wordt de doorstroming van de energiebanen in het gezicht bevorderd en kunnen we letterlijk en figuurlijk weer stralen. Een massage van het gezicht zorgt voor ontspanning en neemt vermoeidheid en spanning weg.

 

Bamboemassage

Een combinatie van de bamboe stok, het houten acupressuur stick en de aanraking van de handen zorgen er voor dat spanningen en spierknopen verdwijnen, zodat de rust weer kan terugkeren in het lichaam

 

Afslankmassage

Door middel van verschillende massagetechnieken wordt de cellulite grondig aangepakt waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de buik, billen, heupen, benen, en armen.

 

Faceliftmassage

De Facelift massage technieken hebben hun oorsprong in de Indiase cultuur en tradities. Door diverse drukpunten in het gezicht te behandelen en het geven van een verstevigende gezichtsmassage zult u er weer jonger en stralender uit gaan zien.

 

Dorn/ Breuss

Een milde/zachte manipulatie techniek voor de correctie van heupen, wervels, armen en benen volgens de Dorn-methode. Ideaal voor mensen die chiropractie en manueel therapie (kraken) te heftig vinden. De Breuss massage wordt na de Dorn-behandeling uitgevoerd, om de wervelkolom nog meer te strekken, en om de ontspanning van deze diepwerkende massage ervaren.

 

 

Tip! geef eens een 

Massage Cadeau

 

Bent u nog op zoek naar een cadeau? Geef dan eens een massage cadeau. Een massage cadeaubon is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar is ook een heel persoonlijk cadeau voor iemand die je lief is.

 

 

Een leuk en gezond cadeau om te geven en te ontvangen.