Bijkim.nl © 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reiki

Getoetst en erkend door Reiki Ryoho als Reiki Practitioner®. Dit geeft de zekerheid dat u behandeld wordt volgens het Usui Reiki systeem. Reiki Ryoho kent een klachtrecht en een ethiekcode.

 

Wat is Reiki?

Reiki is een oorspronkelijk Japanse helingswijze door middel van handoplegging en het 'sturen' van energie. Reiki voegt energie toe aan het lichaam en brengt het in balans. Daardoor zijn lichaam en geest in staat te helen (op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau).

Wanneer?

Reiki is er voor iedereen. Voor volwassenen, kinderen en zelfs voor dieren. Reiki is er voor geestelijke en/of lichamelijke klachten, maar ook als er behoefte is aan ontspanning. Reiki werkt rustgevend en kan een mogelijke aanvulling zijn op reguliere behandelingen.

Hoe vaak?

Bij de eerste behandeling krijgt u advies over het aantal benodigde Reikibehandelingen. U beslist uiteindelijk zelf hoeveel en hoe vaak u een Reikibehandeling neemt. Gemiddeld zijn minimaal 3 behandelingen nodig. Trek tijdens een behandeling gemakkelijk zittende kleding aan, zodat u zich de gehele behandeling prettig voelt en geen last heeft van knellende kleding.

Vergoeding van Reikibehandelingen

Reiki ondersteunt reguliere en natuurlijke geneeswijzen en kan deze aanvullen. Reiki valt onder de alternatieve geneeswijzen*.

 

* Er zijn verzekeraars die reikibehandelingen gedeeltelijk en soms geheel vergoeden. Lees hiervoor eerst de voorwaarden van uw verzekeringspakket of neem contact op met uw verzekeraar.